Ne demek?

Wiki Article

Yangın ve ivedi tavır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da deyiş edilen bu branş temelı modellerde normal kapı koluna nazir. 

Yangın bapsı ısıysa karşı dayanıklı olmadıkça yangın merdivenlerini de tehlikeye atacaktır. Bu da binadaki tahliyenin olanaksız olmasına neden olacaktır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın bapsı gerçekte binaların bâtın güvenlik kahramanlarıdır. Bu dokumalarda bulunanların yangın çıkışlarının dolayısı ile yangın merdivenlerinin yerini biliyor olmaları da son basamak önemlidir.

Malzeme: Yangın kapılarında genellikle çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin alaz ve dumandan korunup katların arasına yada dirim alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Yapıda bulunan insanların güvenliğini sağlayıcı önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol şeşna allıkınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Eğlence merkezi salon, yönetimsel birimler, kostüm değiştirme odaları, gereç depoları dahil yekûn 2 bin metrekarelik kapalı bir saha Yangın Merdiveni Kapısı olduğu, iç tadilatların bütün mekanlarda aynı anda ansızın kuruluşldığının anlaşıldığı ve bu nedenle çdüzenışan sayısının bu denli çok bulunduğunun anlaşıldığı vurgulandı.

Bu nedenle elan ali bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında vikaye sağlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Yangın merdiveni kapısının nite açıldığını öğrenmek yangın çabucak bile kolaydır ancak elan öncesinde yangın ile dayalı tatbikatlarda bapnın kesinlikle açıldığını açıklamak gerekir.

Ister bayilerimiz gerekse elden kabala satış olarak zirda makam vadi illere özen vermekteyiz.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğu kez çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan mukavemetlidir.

Ancak bayağıdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda tenha yangın çıkışı ve yangın merdiveni kuruluşlması ıztırari olarak ikrar edilmektedir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir süre ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın kapılarının 4 ustalıklevi[değiştir

Report this wiki page